Rumah Senang


 

 Laatste review Tripadvisor

Laatste review op Tripadvisor.

 

We verbleven hier 4 dagen van onze 3 weken durende huwelijksreis. De kamer was daarom mooi versierd, en er stond een fruitmand. Daarnaast was de kamer mooi groot met een hoog plafond, ruime badkamer, erg netjes en schoon !

Normaal gesproken eten we graag buiten het hotel, maar in Kalibaru hebben we geen geschikt eethuis gevonden. We hebben daarom elke avond bij Rumah Senang gegeten en lieten ons verrassen door Lisa. Ze kan leuk vertellen over de verschillende gerechten, maar belangrijker: ze kan echt heerlijk koken !

We hebben de excursie naar de koffie, cacao en rubberplantage gedaan...de gids Heru kan erg leuk vertellen en maakt er een topuitje van! We zijn ook echt door de kampong gelopen. Daarnaast hebben we erg met hem kunnen lachen.

We hebben ons verblijf uiteindelijk verlengd met 1 dag om toch de vulkaan Ijen te kunnen bezoeken i.p.v. de Bromo. De trip naar de Ijen was goed geregeld en een fantastische ervaring. Minder massaal dan de Bromo en een compleet andere ervaring door de zwaveldelving door de hardwerkende mannen. Vanuit Kalibaru zijn echt super veel trips te boeken naar bezienswaardigheden in de omgeving.

Oost Java mag absoluut niet overgeslagen worden bij een reis naar Indonesië.